Vi er medlem af glarmesterlauget garantiordning​

95 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Kvalitetsarbejde

​Butiksruder, glasfacader og indgangspartier

Hos Glarmester Frandsen i København nær Frederiksberg og Østerbro opsætter vi butiksruder, glasfacader, vindfang og indgangspartier. Butiksruder og glasfacader er mest for butikker, mens vindfang og indgangspartier også kan være for boligforeninger, kontorejendomme og lignende.

Vi fører alt fra almindelige til brudsikre butiksruder

Vi har arbejdet med glas, ruder og spejle i mere end 75 år, og derfor kan vi altid finde en løsning inden for energiruder, glasdøre og indgangspartier samt alt andet glasarbejde.

Vi har også stor erfaring med butiksruder og glasfacader for butikker, restauranter og andre erhverv, der ligger ud til gader og stræder, eller som ligger i butikscentre. Vi kan levere alle former for ruder såsom sikkerhedsglas, sikringsglas og brudsikkert glas.

Vi blev som tidligere nævnt stiftet for omkring 75 år siden, og vi har naturligvis opnået en stor erfaring med butiksruder, glasfacader og energiruder samt alle andre former for glasopgaver. I dag er vi en moderne glarmestervirksomhed, og vi lægger vægt på at levere glas, ruder og spejle i høj kvalitet. Vi er samtidig medlem af Glarmesterlaugets garantiordning.​

​Få mere at vide om vores glasløsninger til butikker

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores mange glasløsninger til alt fra butikker til boligforeninger. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på butiksruder og glasfacader. Vi monterer også almindelige termoruder og energiruder samt spejle.

Du kan ringe på telefon 60 901 901 for at drøfte dine ønsker og behov. Eller du kan skrive til glarmesterfrandsen@gmail.com.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af glarmesterlauget garantiordning​

Butik og kontor

Glarmester Frandsen

Vigerslevvej 140, 2500 Valby​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 901 901

E-mail: glarmesterfrandsen@gmail.com