Vi er medlem af glarmesterlauget garantiordning​

95 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Kvalitetsarbejde

​Termoruder og energiruder monteres

Hos Glarmester Frandsen i København nær Østerbro og Frederiksberg monterer vi alle former for traditionelle termoruder og moderne energiruder. 

De fleste foretrækker moderne energiruder fremfor de mere almindelige termoruder, som har været brugt i mange år.

Energiruder er mere effektive end almindelige termoruder

Det er en god ide at få monteret energiruder fremfor termoruder, da energiruders isoleringsevne er tre gange så effektiv som en termorude. Energiruder holder med andre ord langt bedre på varmen.

Det øverste eksempel er en almindelig termorude, der er fyldt af luft. Termoruder lader varmen fra solen slippe ind, men de lader også varmen fra stuen slippe ud i det fri.

Det nederste eksempel er en moderne energirude. Den lader også solens varme slippe ind, men varmen kan ikke slippe ud igen. En moderne energirude reflekterer ganske enkelt rumvarmen, så den bliver indenfor i rummet.

Vi har eksisteret i mere end 75 år, hvor vi har udført alle former for glasarbejde. Vi er en moderne virksomhed, og derfor lægger vi vægt på at levere ruder i høj kvalitet.

Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets garantiordning.​

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på nye ruder

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte muligheden for nye vinduer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på nye energiruder, termoruder eller butiksruder

Du kan ringe til os på telefon 60 901 901 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på glarmesterfrandsen@gmail.com.

​Læs mere på www.energivinduer.dk​​.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af glarmesterlauget garantiordning​

Butik og kontor

Glarmester Frandsen

Vigerslevvej 140, 2500 Valby​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 901 901

E-mail: glarmesterfrandsen@gmail.com