​Kontakt os på 

Telefon: 60 901 901

​Termoruder og energiruder monteres

Hos Glarmester Frandsen i København nær Østerbro og Frederiksberg monterer vi alle former for traditionelle termoruder og moderne energiruder. 

De fleste foretrækker moderne energiruder fremfor de mere almindelige termoruder, som har været brugt i mange år.

Energiruder er mere effektive end almindelige termoruder

Det er en god ide at få monteret energiruder fremfor termoruder, da energiruders isoleringsevne er tre gange så effektiv som en termorude. Energiruder holder med andre ord langt bedre på varmen.

Det øverste eksempel er en almindelig termorude, der er fyldt af luft. Termoruder lader varmen fra solen slippe ind, men de lader også varmen fra stuen slippe ud i det fri.

Det nederste eksempel er en moderne energirude. Den lader også solens varme slippe ind, men varmen kan ikke slippe ud igen. En moderne energirude reflekterer ganske enkelt rumvarmen, så den bliver indenfor i rummet.

Vi har eksisteret i mere end 75 år, hvor vi har udført alle former for glasarbejde. Vi er en moderne virksomhed, og derfor lægger vi vægt på at levere ruder i høj kvalitet.

Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets garantiordning.​

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på nye ruder

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte muligheden for nye vinduer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på nye energiruder, termoruder eller butiksruder

Du kan ringe til os på telefon 35 83 49 80 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på glarmesterfrandsen@gmail.com.

​Læs mere på www.energivinduer.dk​​.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butik og kontor

Vigerslevvej 140

2500 Valby

Glarmester Frandsen

CVR: 25865014

​Telefon:  60 901 901

E-mail: glarmesterfrandsen@gmail.com

Værksted

Heimdalsgade 2B

2200 København N